Skip to main content

Vergaderen

U wil voor de kookworkshop eerst met uw team vooraf vergaderen. Dan hoeft u de deur niet uit en kunt u ook bij ons terecht.
Wij beschikken over twee prettige vergaderruimten. De één biedt plaats aan maximaal 14 personen, de ander aan ruim 24 personen.
Het geven van een training of een presentatie is ook geen enkel probleem. Wij kunnen een groot televisiescherm voorzien van een HDMI aansluiting en/of een flipover voor u verzorgen. U kunt kosteloos gebruik maken van internetvoorzieningen voor uw notebook(s).
Er staat geen thermoskan koffie voor u klaar maar een espresso/koffie/cappuccino apparaat en een voorziening voor het zetten van een kopje thee en natuurlijk voldoende kannen water. Als het even kan bakken we er ook nog een koekje voor u bij.

De prijs voor deze vergaderzaal bedraagt € 95,00 excl. B.T.W. per dagdeel af te nemen voor een tijdsduur van maximaal 4 uur aan een gesloten.
Huur groot televisiescherm bedraagt € 45,00 excl. B.T.W.
Huur Flipover inclusief gebruik bladen bij normaal verbruik (ca. 10 vel) bedraagt € 20,00 excl. B.T.W.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Mocht het zo zijn dat u in groepjes wil werken en over meerdere ruimten wil beschikken dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Prijzen hiervan zijn op aanvraag.

Koffie en/of thee onbeperkt € 4,50 incl. B.T.W. per persoon per dagdeel.
Bij afname van 2 dagdelen kan men dit ’s middags ook vervangen door frisdrank voor de zelfde prijs.

Meer informatie? Klik HIER...