Skip to main content

Privé kookworkshops

Verjaardagen van 30 tot zelfs 90 jaar, bruiloften, bachelors party’s, buren, vrienden of vriendinnen groepen, 12,5 jaar, 25 jaar of nog langer getrouwd, familiereünies, jubilea, neven- en nichtendagen, 21 jarig diners, zomaar feesten; wat is er inmiddels allemaal niet gevierd in Marga’s Kitchen in de afgelopen vijf jaar.
Alles maar dan ook alles wordt uit de kast gehaald om uw speciale dag tot een onvergetelijke te maken. Kinderen zijn meer dan welkom en mijn ervaring is dat ze, al zijn ze nog zo jong, het super leuk vinden om mee te koken met de volwassenen. Het frappante is dat ze alles waar ze thuis niet van houden dan in ene wel lekker vinden. Natuurlijk komt dit omdat ze zelf een aandeel in het koken hebben gehad waardoor ze meer moeite doen om het te willen waarderen maar ook omdat de gerechten allemaal heel toegankelijk van smaak zijn. Dit laatste brengt ook met zich mee dat volwassenen die van weinig zeggen te houden tot hun eigen verrassing uiteindelijk alles of bijna alles heerlijk vinden.

Iedereen kan deelnemen aan de workshop. Zelfs de mensen die nog water aan laten branden of alleen maar kunnen koken van woede gaan zich zelf verbazen. Maar ook voor diegene die goed kunnen koken zijn er de nodige eyeopeners. Met dieetwensen en allergieën wordt ernstig rekening gehouden zodat onze gasten niet alleen kunnen rekenen op een respectvolle maar ook op een zeer veilige omgeving waarbij zij ook royaal aan hun trekken komen.
U heeft behalve een leuke avond en een heerlijk uitgebreid diner ook nog eens heel veel inspiratie opgedaan voor thuis. U kunt dus letterlijk en figuurlijk nog heel lang nagenieten want alle recepten kunt u downloaden en ontvangt u dus digitaal. Tip. Leuk voor het maken van een receptenboekje waar u eventueel later uw zelfgemaakte foto’s van de avond bij plaatst.
Ook niet onbelangrijk.

In een restaurant moet u altijd rekening houden met de overige gasten, heeft u doorgaans een vaste tafelschikking en kan de uiteindelijke rekening nog altijd behoorlijk tegenvallen met name door de drankjes. Bij Marga’s Kitchen bent u minimaal 4 uur en maximaal 5 uur onder ons. De gehele ruimte staat tot uw beschikking en iedereen kan makkelijk even bijkletsen. Ook prettig, financieel weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Er komen geen spoken meer uit de kast.

U kunt vanaf 8 tot maximaal 60 personen bij ons terecht. Uiteraard is het aantal deelnemers bepalend voor de prijs per persoon. Wel hebben we er alles aan gedaan om deze voor een ieder zo aantrekkelijk en toegankelijk mogelijk te houden. Want vinden wij… grote groepen, kleine groepen, iedereen is meer dan welkom en mag een fantastische avond verwachten. Wij geven u met plezier geheel vrijblijvend een prijsopgave en een uitgebreide beschrijving van de kookworkshop zodat u kan kijken of het u aanspreekt. U kunt op alle dagen van de week op basis van beschikbaarheid bij ons terecht. Ook de aanvangstijd kunt u zelf bepalen en het is ook mogelijk om er een uitgebreide lunch van te maken als daar uw voorkeur naar uit gaat.
Twijfelt u nog? Neem dan eens een kijkje op het gastenboek. Daar kunt u allemaal reacties en de bevindingen van onze gasten vinden. Wij durven te zeggen dat er nog nooit iemand ontevreden bij ons de deur uit is gegaan. Wij vinden het namelijk niet alleen heel erg belangrijk dat u goede waar krijgt voor uw geld maar wij zijn daarnaast als geen ander er ons ook zeer van bewust dat u uiteindelijk onze ambassadeur of ambassadrice bent. Wij willen natuurlijk alleen maar dat u alle reden heeft om positief en enthousiast te zijn over Marga’s Kitchen. Een win/win situatie en de eerlijkste reclame die er is lijkt ons zo. Oh ja… en ook niet onbelangrijk. U hoeft na afloop niet af te wassen, dat doet Mario voor u.